9 Nisan 2013 Salı

Pis Yedili Dizisi Konusu Show TV

Sponsorlu bağlantılar
Pis Yedili, okudukları lisede yangın çıktığı için açıkta kalır. Filiz hanım, onları özel bir liseye yerleştirir. Ama sınıf arkadaşları onları hiç sevmez ve onlara "varoş" diye hitap etmeye başlar. Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin lisenin not ortalamasını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz hanımın destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

Oyuncu     Karakter
Ayşegül Aldinç     Esma Sultan     Okulun müdüresidir. Pis Yedili'yi okulda istemez. Eskiden okulun sahibi Nedim Bey'i sevmiştir fakat artık Dizel'den Hoşlanır. Evlenemediği için her evleneni kıskanmaktadır.
Asuman Dabak     Songül     Okulun hizmetlisidir. Ayrıca Karabiber'in annesidir. Hasan Paşa ile evlidir.
Turan Özdemir     Hasan Paşa     Okulun müdür yardımcısıdır. Songül ile evlidir.
Kadir Doğulu     Bayrampaşalı     Asıl adı Güney Samyeli'dir. Pis Yedili'nin lideridir. Babası Türkiye'nin çoğu cezaevinde yattığı için lakabı Bayrampaşalı'dır. Günçiçek'e deliler gibi aşıktır.Eskiden Elçin'le çıkmıştır ama artık Elçin'e karşı hiçbir şey hissetmemektedir.
Eda Ece     Cimbom     Asıl adı Günçiçek Seymen. Galatasaraylı olduğu için ve adı-soyadının ilk harfleri GS olduğu için arkadaşları ona Cimbom der. Güney'e deliler gibi aşıktır. Eskiden Ferit ile çıkmıştır ama Ferit hala Cimbom'dan hoşlanmaktadır.
Burak Alkaş     Orço     Asıl adı Orçun Çolak'tır. Pis Yedili'nin aptalıdır. Arkadaşlarını çok sever fakat çoğu zaman kendi çıkarları için onları satmıştır. Çok komiktir. Alice'e başta olmak üzere güzel bütün kızları sever.
Halil İbrahim Babür     Trafo     Asıl adı Mert Karatütün'dür. Pis Yedili'nin en asabi üyesidir. Annesi ile babası kan davasına kurban gittiler. Dedesiyle birlikte yaşamaktadır.Ayrıca kardeşi gibi sevdiği arkadaşı Güney'in kız kardeşi Gülcan'la sözlüydü.Ama 56. bölümde ayrılmışlardır. Herkese atarlanır. Paşa onu zor zapteder.Sevili arkadaşı gibi görmesine rağmen ona karşı garip hisler beslemektedir
Hazal Şenel     Salça     Asıl adı Neşe Babacan'dır. Pis Yedili'nin dedikoducu üyesidir. Cimbom ve Karabiber onun en iyi arkadaşlarıdır. Dedikoduda bir numaradır. Can'la ilişkileri vardır. fakat 46. bölümde ilişkileri ortaya çıkmıştır. 51. bölümde ilişkileri bitmiştir. Can'ı hala sevmektedir.
Bükre Atala     Karabiber     Asıl adı Sevil Öztürk'tür. Kız olmasına rağmen erkek gibidir, kavgacıdır. Mert'ten hoşlanmaktadır.
Ahmet Yıldırım     PC     Asıl adı Peker Canaydın'dır. Albino hastasıdır. Ayrıca bilgisayar ile çok yakından ilgilenir bu yüzden arkadaşları ona Pc der. Profesyonel bir hackerdır.
Sezer Arıçay     Furkan     İkoncanlar'ın lideridir. Pis Yedililerden nefret eder. Elçin'e deliler gibi aşıktır.Şımarıktır.
Melis Babadağ     Elçin     Zengindir, züppe değildir.Ama son zamanlarda Güneyin onu aldatması üzerine değişmiştir.Eskiden Güney ile çıkmıştır. Güney'den ve Günçiçek'ten intikam almak istemektedir. Artık ikisinden de nefret eder.Ceyhun ile beraberdirler ve Ceyhuna aşıktır.
Güneş Zavrak     Dilkopat     Asıl adı Damla'dır. Tipik zengin kızıdır.Sürekli Melis,Beril ve Alice'le taklılır. Mert'ten hoşlanıyordur
Uraz Kaygılaroğlu     Canburger     Asıl adı Can'dır. İkoncanlar'ın grubundandır. İri yapılı olması sebebiyle lakabı Canburger'dir. Pis Yedili'den Neşe (Salça)'ye aşıktır.Bir ara İkoncalardan ayrılıp Pis Yedili'ye geçmiştir.Ama Pis Yedili'yle kavga ettiği için Furkan ile Zeki'ye geri dönmüştür.51. bölümde Neşe ile olan ilişkisi sona ermiştir. Ama hala Neşeyi sevmektedir.
Ümit Erlim     Zeki     İkoncanlar'ın aptalıdır. Bu yüzden Orço ile çok iyi anlaşır.Cimbom'dan hoşlanmaktadır. Furkan ve Can'la takılır.
Barış Üregül Akan     Küçükbey     Asıl adı Ferit Küçük'tür. Eskiden Günçiçek'le çıkmıştır. Hala onu seviyordur. Araları zaman zaman açılsa da Elçinle iyi bir dostlukları vardır.
Ecem Karavus     Alice Karadağ     Babası Türk annesi Yunanlı olan sarışın kız Alice Dilkopat,Beril,Melis ve Elçin ile takılmaktadır.Alice'e hayran olan Orço, Alice`i tavlamak için türlü türlü şeyler yapar.Ama her seferinde başarısız olur.Ara sıra Dilkopat ile tartışmalar yaşar.
Ceren Soylu     Oya Bilir     Okulun Biyoloji hocasıdır. Bütün erkeklerin kendi peşinde koştuğunu sanır ama kendisi erkeklerin peşinde koşar.Nedim Bey'e karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır.
Harun Kolçak     Hurşit Van Beethoven     Okulun müzik hocasıdır. Askerde kulağının dibinde bateri çalındığı için sağırdır. Fakat öğrencilerine kulağının dibinde bomba patladığı için sağır olduğunu söyler.
Yusuf Atala     Kemal Samyeli     Güney ve Gülcan'ın babasıdır. Ceza evinden çıkmış, artık geride kalmış yılları çocuklarıyla geçirerek telafi etmeye çalışmaktadır.
Serpil Koparan     Gülseren Samyeli     Güney ve Gülcan'ın annesidir. Kendi halinde, kocası cezaevinde iken çocuklarını bin bir zorlukla, evlere temizliğe giderek büyütmüştür. Günçiçek'ten ziyade Elçin'i sevmektedir.
Şenay Kösem     Çiçek Seymen     Günçiçek'in annesidir.Kuaförde çalışır.Kızının zengin koca ile evlenmesini ister.Güney'i hiç sevmez.
Ümit Kantarcılar     Ceyhun     Güney'in kuzenidir.İzmir'den İstanbul'a yatay geçiş yapmıştır.Artık Güneylerin evinde kalıyordur.Matematiği iyi olduğunda Elçin'e matematik dersi verir.elçin ile çıkmaktadır ve ona aşıktır.
Binnur Işık     Gülcan Samyeli     Güney'in kardeşidir ve Trafo'nun sözlüsüdür.56.bölümde Trafodan ayrılmıştır. Tekirdağ'a okumaya gitmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...