6 Nisan 2013 Cumartesi

Lale Devri Dizisi Fox Tv Konusu

Sponsorlu bağlantılar
Kayseri'li,geleneksel,gittikçe zenginleşen bir aile olan Çınar Ilgaz'ın ailesiyle İstanbul'lu sosyetik ve gittikçe maddiyatını kaybeden bir aile olan Lale Taşkıran ailesi'nin birbirleriyle savaşını ve ikilinin aşkını anlatır.Ayrıca Lale'nin kız kardeşi Yeşim'in Çınar'a olan karşılıksız aşkı ve entrikalarını da atlamamak gerekir.Daha sonra Lale karakterinin yerine Toprak karakteri gelmiştir ve Yeşim'in entrikaları devam etmiştir. Dizinin sloganı 'Bazen mutluluk ve acının yolları kesişir' dir..
Lale devri Türk Drama televizyon dizisi.Dizinin Osmanlı döneminde ki Lale Devri ile bir alakası yoktur.Dizinin ilk 11 bölümü Show tv de Salı geceleri 20.00 da yayınlanmıştır fakat beklediği ilgiyi görememiştir.
Yayından kaldırılıcakken ani bir atakla Fox'a transfer olmuştur ve Cumartesi geceleri yayınlanmaya başlamıştır. Sonuç olarak bu kanalda başarı göstermiştir. Dizinin başrol oyuncusu Emina Sandal 16. bölümde diziden ayrılmıştır yerine Türk dizi tarihinde bir ilk olarak o sırada aynı yapım şirketinin Yer Gök Aşk adlı dizisinde başrol olan Selen Soyder dizisinde ki Toprak karakteriyle Lale Devri dizisine yine başrol olarak tranfer olmuştur.
Ayrıca dizinin müziği şarkıcı Murat Dalkılıç 'ın beğenisi üzerine üzerine sözler yazılarak Lale Devri/Yalan Dünya adıyla albümünde yer almıştır. Ayrıca dizinin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman'la Serenay Sarıkaya arasında bir aşk yaşanmıştır ama ikili ayrılmıştır. Daha sonra Tolgahan Sayışman diğer başrol oyuncusu Selen Soyder'le de bir beraberlik yaşamıştır ve ilişkileri hala devam etmektedir.Dizinin 3. sezonu 8 Eylül 2012 Cumartesi günü başlamıştır.Dizinin başrol oyuncu Serenay Sarıkaya kişisel nedenlerden ötürü 3. sezonda diziden ayrılacağını açıklamıştır.Serenay Sarıkaya 'nın diziden ayrılırken seslendirdiği Yalnızlığım şarkısı sosyal medya da büyük ilgi görmüştür.Yeşim karekterini canlandıran Serenay Sarıkaya 'nın yerine Azra karekteriyle Deniz Barut dizi kadrosuna eklenmiştir...
Dizi birçok ülkede yayınlanmaktadır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...